Followers

Conversación

26 January 2011

127 hours...

ok guys!!! time for the movie review...

ATTENTION!!!! SPOILERS AHEAD!!!!

dah tengok movie nie?? for those who gila movie like me surely already watched it...but untuk siapa2 yang tak tau nak copy movie apa dari hard disk member dia, boley la try usha movie nie....

hoho...ok...i watched this movie about 5 days ago kowt...sesungguhnya beta memang tak suka tengok wayang or maybe because "zali di sana" jauh dari "zila di sini"....hahaha...uweeekkk....menyampah dengar...macam dia sorang ader ek...

ok dah2 ape menatang beta membebel...ok this movie is a true story yang berlaku atas sorang mountain climber/someone yang memang minat giler ngan aktiviti lasak macam nie..meh kita usha pelakon dia dulu nak??

ha nie...

127 hours 2010 1 Pictures, Images and Photos

laa....x nampak muka lak...haha....ok tengok yang ni lak...

127 hours 2010 3 Pictures, Images and Photos

ha...James Franco...glemer kot mamat nie..kalau korang terperangkap sebab tangan korang tersepit kat batu about 5 days kat 1 kawasan yang dipanggil canyon yang sangat2 terpencil,and u didnt tell anybody where you go coz you think you're sangat berdikari, and you ada air mineral sebotol jer?? sanggup tak korang minum balik air kencing korang tu untuk elakkan dari dehydration terlampau?? and the disgusting part is, are u really willing to cut your arm off guna pisau yang tumpul untuk lepaskan diri dari situ and get out of there begging for your life??....

well thats what happened to this guy in 2003 and baru sekarang di filemkan and ditayangkan....jom tengok some of the screen shot of this film...

127 Hours Analysis - action Pictures, Images and Photos

thats how the scenes were made..

127 Hours (2010) Pictures, Images and Photos

so...this is a true story, so who's the real Aron Ralston

Bailee Michelle Johnson, Aron Ralston, Brenda Upright Pictures, Images and Photos

so thats it...i gave you some ideas to find a movie to spend your time...but remember, study first then its a movie time!!!!!...

4 comments:

  1. waa
    siap ad kata2 motivasi la kt bwh 2...

    ReplyDelete
  2. HAHAHA......mesti la imah oiii.....=P

    ReplyDelete
  3. yup....potong tsngan...he won't survive if he didn't do it

    ReplyDelete