Followers

Conversación

14 February 2011

My Bloody Valentine...

14 february...its valentine's day...right??

tapi beta tak nak cakap pasal valentine's day ni atau "hukum menyambut valentine's day dalam islam"....huhu...dah ramai kot yang post camtu...beta n my other half pon x sambut k hari nie...because we love n remember each other every day..:)...kehkeh...sekali lagi beta buat kamu sumer meluat...

ok dah2...nak cakap pasal MOVIE sebenarnyer...tajuk dia, "MY BLOODY VALENTINE"...
since 2009 da movie ni kuar..
My Bloody Valentine Pictures, Images and Photos



my bloody valentine special edition Pictures, Images and Photos
My Bloody Valentine Pictures, Images and Photos
My Bloody Valentine 1981 Pictures, Images and Photos

dah tengok???? gi la tengok tapi sape yang x suka darah x payah la tengok eh...hehe coz this movie is about Tom that returns to his hometown on the tenth anniversary of the Valentine's night massacre that claimed the lives of 22 people. Instead of a homecoming, however, Tom finds himself suspected of committing the murders, and it seems like his old flame is the only one will believes he's innocent.ok naper ayat sebelum ni cam perfect jer grammar dier??? sebab beta copy paste je...hahahaha...*memalukan diri sendiri..muet dapat band 3 jer...:(

my bloody valentine Pictures, Images and Photos



saper pelakonnyer!!!!???
MBV.tom.harry Pictures, Images and Photos
JENSEN ACKLES!!!!!!!!!! ramai yang kenal die nie dalam SUPERNATURAL yang dah sampai season 6 skang.....oh My Mak...ensem giler dia ni mak oi...ila nak dapat bf muka cam dier ley?? suruh Zali wat plastic surgery cam JOHNY DEPP dalam THE TOURIST...hahaha...len kali beta wat review movie pasal movie tu k...

ok yang bestnyer pasal movie is kejutan dier..beta sangat2 suka tengok movie yang wat kita ley pikir and ending yang x disangka2...hohoho..halusinasi n something yang kita buat tanpa sedar disebabkan trauma atau fobia about something...nak tengok trailer dier x??? click sini..

u know what, there's one chinese guy asked me in YM...

"so wat r u doing at home on valentine's day.. so who's the lucky guy 2nite"...aiseehhh...dier ingat beta pompan camner ntah agaknyer...

3 comments:

  1. hahaha...a ah..luper la iema oi...season 5 pon aku x tgk lg...season 6 baru kuar kan??

    ReplyDelete